Voita EuroSlotsilta kesäloma keskellä talvea!

euroslots-210Oletko käynyt jo uudistetulla EuroSlots-casinon sivustolla? Uuden ja raikkaamman ulkoasun saanut EuroSlots tarjoaa edelleen kattavan paketin automaattipelejä, mutta nyt pelit on jaettu yksinkertaisesti ja selkeästi omiin osioihin. EuroSlots haluaa juhlistaa sivustoaan matkakampanjalla: tee talletus, niin osallistut kesälomamatkan arvontaan.

Sinulla on mahdollisuus osallistua EuroSlotsin kesälomamatkan arvontaan aina maaliskuun ensimmäiseen päivään klo 00.59 asti. Saat yhden arpalipun jokaista tallettamaasi 20 euroa kohti. Tekemällä esimerkiksi 60 euron talletuksen saat kolme arvontalipuketta. Voittaja saa meno-paluulennot kahdelle hengelle ja kuusi hotelliyötä valitsemassaan lomakohteessa.

Kesälomamatkan voittaja saa valita matkakohteen yhdestä EuroSlotsin luettelemista huippukohteista. EuroSlots paljastaa kohteet vähitellen, ja tähän mennessä matkakohteiksi on julkistettu jo muun muassa Portugalin Cascais, Ranskan Korsika ja Kroatian Split. Palkinnon voittaja arvotaan sattumanvaraisesti arvontalippujen joukosta, ja voittopaketin arvo on jopa 2 500 euroa.

Pelaa EuroSlotsilla!