Vielä ehdit voittaa talviloman Ranskan Alpeille

Kolikkopelit.comTalvi on kylmää, mutta kaunista aikaa. Jos kiireet painavat päälle ja tuntuu ettei lumesta ja kimmellyksestä ehdi edes nauttia, olisiko pienen irtioton aika? Pitämällä pientä hoppua ennätät vielä osallistua Kolikkopelit.comin mahtavaan arvontaan, jonka voittaja saalistaa unelmien talviloman!

Haaveiden talviloma -paketti vie voittajan Alpeille, jossa vastassa on viiden tähden luksushotelli. Voittaja saa nauttia vapaasti hotellin rentouttavasta kylpyläosastosta ja syödä vatsansa täyteen aamiaisella ja illallisella seitsemän vuorokauden ajan. Tämän lisäksi voittosaaliiseen kuuluu Gold Ski -paketti, josta paljastuu lasketteluvälineet ja Les Trois Vallées -alueelle hissiliput. 1000 euroa matkarahaa pitää huolta, että voittajan ei tarvitse samoilla Alpeilla tyhjätaskuna.

Arpalipukkeiden kerääminen tapahtuu Merry Xmas -pelissä ja jokainen panostettu 20 euroa tarkoittaa yhtä ansaittua arpalippusta. Casinokampanja päättyy 31.joulukuuta, joten pidä kiirettä! Unelmien talviloman voittaja arvotaan 9. tammikuuta 2015 ja Kolikkopelit.com ilmoittaa onnekkaalle asiakkaalle tiedon henkilökohtaisesti.

Pelaa Kolikkopelit.comilla!