Joko harrastat vedonlyönti netissä?

Nettirahapelien historia alkoi 90-luvun puolivälissä juuri vedonlyönnillä. Suomalaiset ovat myös ovat tottuneet lyömään urheiluvetonsa verkossa jo reilun vuosikymmenen eikä nettiveikkaamisen suosio osoita hiipumisen merkkejä. Tämä ei ole yllätys, koska netin vedonlyöntitoimistojen kertoimet ovat huimasti edellä kotimaista Veikkausta.

Suomalaisia asiakkaita palvelevia vedonlyöntisaitteja on lukemattomia, ja jokaiselta löytyy varmasti jotain mielenkiintoista. Aloittaa kannattaa laajimmista ja laadukkaimmista kohdevalikoimista Unibetilta, Betssonilta, Betsafelta ja NordicBetiltä.

Vedonlyöntiin suosittelemme seuraavia vedonlyöntitoimistojaBonus
unibet
Pelaa »
200€ Unibet
betsafe
Pelaa »
1000€Betsafe
betsson
Pelaa »
200€Betsson
comeon
Pelaa »
300€ComeOn

Urheiluvedonlyönti

Unibet
Unibetillä on netin parhain vedonlyönti

Kaikkien vedonlyöntisivujen päätuote on urheiluvedonlyönti vaikka verkossa veikataan kaikkea mahdollista urheilusta politiikkaan, musiikkiin ja säähän. Tilaa on siis niin analyyttiselle asiantuntijalle kuin hupipelaajalle joka voittaa (tai häviää) puhtaasti fiiliksellä.

Riippumatta saitista jalkapallo on käytännössä aina ykköslaji, tosin pohjoismaisilla saiteilla, kuten Betssonilla, on myös erittäin laaja jääkiekkokattaus. Tietenkin kohteet määräytyvät myös kauden mukaan, jääkiekkoa tai pohjoismaisia hiihtolajeja ei kesällä tarjota.

Suurilla vetosaiteilla lajeja on kymmeniä palloilusta biljardiin ja tenniksestä dartsiin, unohtamatta pienempiä lajeja kuten frisbeegolfia tai suunnistusta. Jopa kotimainen pesäpallo löytyy monen ulkomaisenkin saitin kohdelistalta.

Urheilua veikataan kaikissa Suomessa tutuissa muodoissa, kuten singleinä, pitkävetona, tulosvetona, voittajavetona ja vakioveikkauksena. Näiden lisäksi tarjolla on paljon erilaisia muotoja, kuten tasoitusvetoja, top3-vetoja ja saittikohtaisesti runsaasti muita erikoisvetomuotoja.

Parhaat vedonlyöntitoimistot tarjoavat ilmaiseksi pelaajilleen hyvinkin kattavat kausitilastot ja historiatilastot lajeista, joukkueista, pelaajista ja tuloksista. Näiden avulla voit tehdä valistuneita ratkaisuja, mutta toki pelkällä fiilikselläkin voit aina veikata.

Politiikka, viihde ja muut erikoisvedot

Netissä vedonlyönti ei ole pelkkää urheilua, vaikka se suurimmassa osasa onkin. Jokainen itseään kunnioittava vedonvälittäjä nostaa ajoittain listoilleen presidentinvaaleja, euroviisuja, Big Brotheria, pörssikriisejä ja muita politiikan, viihteen ja talouden kohteita. Oikeastaan mikä tahansa julkisen elämän alue on vapaata riistaa ja vetoa voi lyödä mitä kummallisimmistakin asioista.

Asiantuntemustaan voi testata pelkästään Unibetilla veikkaamalla Norjan Idolsin voittajaa, uutta paavia, Euroopan keskuspankin korkojen kehitystä, Nobelin palkintoja tai Gagnam Stylen katsontakertoja Youtubessa.

Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on nettiveikkaamiselle ominaisinta pelaamista. Live-vedot ovat urheilu- tai muun tapahtuman aikana tehtäviä veikkauksia. Kohteet voidaan julkaista ennen matsia, tai niitä voidaan lisätä ja päivittää livenä ottelun aikana. Kertoimet muuttuvat tietenkin reaaliajassa pelin aikana.

Voit veikata esimerkiksi futismatsissa seuraavaa maalintekijää, sivurajaheittoa tai keltaista korttia. Live-vedot tuovat aivan omanlaistaan jännitystä pelien seuraamisen suorana. Katsomalla matsia tarkalla silmällä, voit huomata tilanteita, joita voit hyödyntää lyömällä oikeita vetoja.

Livenä voi pelata lähes lajia kuin lajia saitilla kuin saitilla. Isoista vedonlyöntisivustoista varsinkin Unibet tunnetaan erinomaisesta live-tarjonnastaan. Unibet näyttää paljon matseja myös suorana vedonlyöntisivullaan.

Pelit suomalaiselle

Parhaat vedonlyöntitoimistot tarjoavat vedonlyönnin ja live-vedot kokonaan suomeksi. Lisäksi suomalaispelaajille myönnetään hyviä vedonlyöntibonuksia. Esimerkiksi Betsafelta saat 50 % bonuksen 150 € asti vedonlyöntiin ja mobiilivedonlyöntiin vielä oman bonuksen.

Lyö vetoa Betsafella nyt »