Unibetin klassikkopeleissä 10 000 euron helmikuu

unibet-logoUnibet on koonnut kaikki klassikot yhteen nippuun ja jakaa näiden suosittujen pelien pelaajille 10 000 euroa ylimääräistä rahaa. Helmikuun ajan käynnissä oleva Rakasta klassikkoja -kampanja palkitsee pelaajia viikoittain, kun joka perjantai 10 parasta pelaajaa tienaavat rahapalkinnot. Jokaisen viikon ykkönen kartuttaa tiliään 1 000 eurolla!

Liity mukaan klassikko-kisaan Unibetin kampanjasivulla. Rekisteröi itsesi mukaan kampanjaan ja aloita pelaaminen. Klassikkopeleihin lukeutuvat muun muassa Starburst, Roulette, Blackjack, Gonzo’s Quest ja Jack and the Beanstalk. Kaikki 14 peliä löydät Unibetin kampanjasivulta. Mukana on sekä desktop- että mobiili-pelejä.

Rakasta klassikkoja -kilpailu jatkuu neljä viikkoa eli koko helmikuun ajan. Viikoittain potissa on 2 500 euroa, ja viikkokisa käydään perjantain klo 01.01 ja torstain klo 23.59 välillä. Saat yhden pisteen jokaista kampanjapeleissä pelaamaasi 10 euroa kohti. Pisteet saavat lisäkertoimen sen mukaan, kuinka monena eri viikonpäivänä pelaat. Seuraa etenemistäsi Leaderboardilla, joka päivitetään joka päivä!

Pelaa Unibetillä!