Kolikkopelit tarjoaa päivittäisen ilmaiskierroksen!

Kolikkopelit.comKolikkopelit todellakin tarjoaa yhden ilmaiskierroksen joka päivälle aina marraskuun kahdeksanteen päivään saakka. Eikä kyseessä ole mikään höpöhöpö-kierros, sillä yhdellä ainoalla pelikierroksella voit voittaa viikkopalkinnon ja paikan huimaan marraskuun finaaliin, jossa tarjolla peräti 50 000 euron potti ja yhdelle ja ainoalle pelaajalle.

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Kolikkopelit.com tarjoaa siis mahtavan, yhteensä 100 000 euron palkintopotin ja osallistuminen on todella helppoa. Pelaajille on tarjolla joka päivä Joker Pro –kolikkopelissä yksi ja ainoa ilmaiskierros ja mikäli tuolla ilmaiskierroksella saat voiton, voit päätyä viikkolistalle, jonka parhaat palkitaan 100 euron palkinnolla ja lipulla finaalipeleihin. Muista käydä pelaamassa oma ilmaiskierroksesi päivittäin, sillä nämä ilmaiskierrokset eivät odottele seuraavaan päivään, vaan ovat pelattavissa vain kuluvan vuorokauden ajan.

Yhteensä jaossa on viikoittain 5000 euroa 10 viikon ajan ja tähän päälle vielä 50 000 euron lopputurnaus. 100-vuotiaan Suomen kunniaksi voit saada oman satasesi vaikka joka viikko aina marraskuuhun saakka. Ja olisihan se hienoa juhlia Suomen 100-vuotista taivalta kun lopputurnauksen 50 000 kimaltelisi omalla Kolikkopelit.com pelitilillä?

Lopputurnaus tullaan pelaamaan 10.11. – 19.11.2017 ja tuossa turnauksessa pelaajilla on 20 kierrosta aikaa napata paras pelikierros kolikoihin nähden. Voittoisat kierrokset voivat näinollen osua omalle kohdalle isoilla tai pienillä panoksilla, missä tahansa kohtaa lopputurnausta. Tähän ei välttämättä tarvitse taitoa, tuurilla tämäkin kisa on voitettavissa. Kirjaudu Kolikkopelit.com sivustolle ja hyödynnä oma ilmaiskierroksesi heti.

Juhli Kolikkopelit.comilla!