Unibet: kerää elokuussa jopa 1 000 ilmaiskierrosta

Osallistu Unibetin Kesän Ilmaiskierrokset-kampanjaan!Elokuussa keräät helposti ilmaisia pelikierroksia Unibetilla. Kesän ilmaiskierrokset -kampanja jatkuu elokuun 25. päivä asti, ja voit kerätä uusia ilmaiskierroksia päivittäin. Palkintokierrokset voi kerätä itselleen kierrättämällä päivässä tietyn summan jossakin viikon kampanjapeleistä.

Osallistuaksesi Kesän ilmaiskierrokset -tarjoukseen, mene Unibet casinon sivuille, kirjaudu sisään ja rekisteröidy kampanjasivulla. Samalla sivulla löydät myös kuluvan viikon kampanjapelit. Voit valita näistä peleistä mieleisesi ja aloittaa pelaamisen. Kun kierrätät 20 euroa päivässä, saat 10 ilmaiskierrosta, kierrättämällä 50 euroa saat 25 ilmaiskierrosta, ja kun kierrätät 100 euroa päivässä saat 50 ilmaiskierrosta. Jos et ole vielä Unibetin asiakas, niin uutena pelaajana saat ilmaiskierrokset tuplana! Eli esimerkiksi kierrättämällä 20 euroa saat 20 ilmaiskierrosta.

Pelaamalla tänään ja kierrättämällä jossakin kampanjapelissä esimerkiksi 50 euroa, saat 25 ilmaispyöräytystä heti seuraavana päivänä kello 15. Pelaa milloin haluat, ja tienaa seuraavaksi päiväksi ilmaisia kierroksia – siirry Unibetille ja aloita tienaaminen!

Nappaa kesäiset ilmaiskierrokset!