Tarjolla kahden hengen VIP-matka Monacoon

Mr GreenMonte-Carlon rannat, kasinot ja formulat ovat vieneet monen matkailijan sydämen. Nyt on sinun vuorosi koittaa suosiiko onni niin paljon, että saat VIP-matkan Monacoon Mr Greenin piikkiin!

Mr Greenin kustantama matka on siitä spesiaali reissu, että voittaja saa itse valita matkansa viihteen. Tarjolla on liput Monacon Grand Prix -kisoihin kahdelle, ajelu Lamborghinillä tai Ferrarilla tai neljän tunnin tilausajo yksityisellä jahdilla. Voita, valitse ja viihdy Mr Greenin laskuun!

Matkan arvonta ottaa paikkansa Mr Greenin Monaco-rulettipöydässä. Pelaa rulettia 10 kierrosta ja olet ansainnut yhden arvontalipukkeen. Voit saalistaa yhden arvan kilpailuun joka päivä matkakampanjan aikana, joka kestää seitsemän päivää alkaen maanantaina 29. helmikuuta ja päättyen 6. maaliskuuta. Arpajaisten voittaja selviää maanantaina 7. maaliskuuta.

Matkapaketin lisäksi Mr Greeniltä voi kahmaista mehevän määrän ilmaiskierroksia 25. helmikuuta – 28. helmikuuta. Nappaa onnennumero 36 aktiivisella panoksella Monaco-rulettipöydässä ja saat heti 20 ilmaiskierrosta Drive: Multiplier Mayhem -slottiin.

Pelaa Mr Greenillä!