SuperLennyltä luksusmatka Havaijille

Jurassic Park -hedelmäpeliYksi SuperLennyn pelaaja tulee ystävänsä kanssa lunastamaan unelmien matkan kuvankauniille Kauain saarelle, joka aikoinaan toimi Jurassic Park -elokuvan kuvauspaikkana. Onnekas arvonnan voittaja hyppää lentokoneeseen ja suunnistaa 3000 dollaria taskussa seitsemäksi yöksi viiden tähden luksushotelliin. Rentouttavan loman aikana on myös jännitystä luvassa, koska kesken mojitojen voittaja kiidätetään 90 minuutin mittaiselle helikopteriajelulle tsiikaamaan Kauain hehkuva saari yläilmoista käsin! Vaikka tässä on jo enemmän kuin tarpeeksi, voittosaaliiseen lukeutuu myös Jurassic Park -lahjapakkaus.

Kuten arvata saattaa, sisältää tähän kampanjaan osallistuminen Jurassic Park -uutuuspelin pelaamista. Talleta ja pyöräyttele dinosaurusslottia 25 euron edestä ja saat yhden lipukkeen luksusloman arvontaan. Arvontalipukkeita on rajoittamaton määrä, joten voit kahmia niin monta lippua kuin sielu sietää!

SuperLennyn Jurassic Park -kampanja päättyy 30.9 ja voittaja nousee hatusta 6.10. Hän saa tiedon voitostaan puhelimitse, joten pidähän luuri lähelläsi!

Pelaa SuperLennyllä!