Redbet: nappaa 20 + 13 ilmaiskierrosta

red-bet-210Sinulla on lokakuun loppuun asti aikaa hyödyntää Redbetin casinon uusien pelaajien ilmaistarjous. Kun rekisteröidyt uutena pelaajana Redbetille, saat 20 ilmaiskierrosta South Park -peliin. Käynnissä on myös kuun loppuun kestävä Halloween-kampanja, jossa voit saada 13 ilmaiskierrosta lisää!

South Park -ilmaiskierrokset saat automaattisesti, kun rekisteröidyt Redbetille. Tarjous on voimassa 31. lokakuuta asti. Avaa tili ja siirry South Park -peliin, niin ilmaiskierrokset odottavat sinua.

Redbetin Halloween-säkki on täynnä ilmaiskierroksia. Kun talletat ja pelaat vähintään 20 euroa 25.-30. päivä lokakuuta, saat 13 Happy Halloween -ilmaiskierrosta. Ne on pelattavissa johonkin neljästä Halloween-pelistä: Frankenstein, Voodoo Vibes, Wild Witches ja Zombies.

Redbet järjestää myös hirvittävän hyvän Halloween -turnauksen, jossa jaossa on 500 euroa. Palkintoja jaetaan 10 parhaalle pelaajalle. Pelaa 25.-31.10. mahdollisimman monta kierrosta edellä mainittuja neljää peliä, niin varmistat itsellesi siivun 500 euron potista!

Pelaa RedBetillä!