Pelaa uutta South Park: Reel Chaos -peliä ja lähde Coloradoon

South Park Reel ChaosVasta julkaistu South Park: Reel Chaos -uutuuspeli käy nyt todella kuumana etenkin Betssonilla. Nyt kannattaa liittyä Professori Kaaoksen seuraan nimenomaan Betssonin casinolla, sillä sinua odottaa jopa 250 ilmaiskierrosta ja arpalippuja kampanjaan, josta voit voittaa huikean matkan South Parkin maisemiin Yhdysvaltain Coloradoon!

Ainoastaan Betssonin tarjoama kampanja on käynnissä 23.10.-5.11. ja voit osallistua joko pöytäkoneella tai mobiililaitteellasi. Pelaamalla South Park: Reel Chaos -peliä ansaitset ilmaiskierroksia sen mukaan, kuinka monta kertaa osut kuhunkin neljästä eri bonuspelistä. Kun esimerkiksi pääset Cartman-bonukseen kaksi kertaa, saat 25 ilmaiskierrosta. Stan-bonuspeli puolestaan kasvattaa voitot 2-10-kertaiseksi, ja jos pääset tähän bonuspeliin 15 kertaa, saat 100 ilmaiskierrosta!

Pelaamalla itsesi South Park: Reel Chaos -slotin bonuspeliin keräät samalla arpalippuja huikean Coloradon matkan arvontaan. Esimerkiksi Cartman-sankariteosta voit saada 2 arpalippua, ja vastaavasti Stan-sankariteosta korkeintaan 15 arpalippua. Yhteensä voit saada 34 arpalippua matka-arvontaan.

Coloradon matkan voittaja arvotaan heti kampanjan päätyttyä 6.11. ja voittopaketti on todellinen elämys: 4 päivän laskettelulippu, pääsy alppihiihdon MM-kisojen 2015 tapahtumiin, kuljetus Vailin lentokentältä Four Seasons -hotelliin, jossa kahden hengen viikon majoitus aamiaisineen.

Pelaa nyt uutta South Park: Reel Chaos -peliä, tienaa ilmaiskierroksia ja arpalippuja huikeaan Coloradon matka-arvontaan!

Pelaa Betssonilla!