Pelaa ilmaiseksi 5 eurolla Wonky Wabbits -uutuuspeliä

mr-green-210Hullunhauska uutuuspeli Wonky Wabbits on saapunut! Kreisit jänishahmot pomppivat uudessa NetEntertainmentin valmistamassa hedelmäpelissä. Tai tässä tapauksessa voisi puhua vihannespelistä, sillä 15-linjaisessa pelissä parhaat voitot saa keräämällä tomaatteja, parsakaaleja tai jänisten suurimpia herkkuja eli porkkanoita.

Wonky Wabbits -uutuuspelissä on vain 15 voittolinjaa, mutta voittoja kertyy tuplamäärä, sillä voitat kolikoita keräämällä symboleita sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle. Pelissä on myös tuplaantuvat wild-symbolit: kun minkä tahansa merkin korvaava wild-symboli ilmestyy peliin, se kopioituu paikkaan, joka luo korkeimman mahdollisen voiton. Pelin päävoitto on 390 000 kolikkoa, mikä tarkoittaa 10-tasolla ja €0,50 panoksella 195 000 euroa.

Voit pelata uutta Wonky Wabbits -peliä esimerkiksi Mr. Green -casinolla. Jos et ole aiemmin pelannut Mr. Greenillä, rekisteröidy nyt niin saat paitsi 20 ilmaiskierrosta Gonzo’s Quest -peliin, myös viisi euroa ilmaista pelirahaa, jolla voit kokeilla vaikka hauskaa Wonky Wabbits -uutuutta.

Pelaa Mr Greenillä!