Pelaa Betsafen Halloween-turnauksissa – voita jopa €4 000!

betsafeTällä viikolla juhlitaan Halloweenia, ja Betsafe heittää karkkien ja kurpitsojen sijaan käteistä rahaa koriin. Ota rennosti pyhäinpäivänä ja tienaa osasi €10 000 palkintorahoista kahdessa Betsafen erikoisturnauksessa. Sinun ei tarvitse pelata koko iltaa, riittää että teet parhaan keskimääräisen tuloksen 20 peräkkäisellä pelikierroksella, niin voit olla ensi viikolla pari tuhatta euroa rikkaampi!

Betsafe järjestää 28.10.-3.11. kaksi 5 000 euron turnausta. Turnauspeleinä ovat Halloween-teemaan sopivat Frankenstein ja Mythic Maiden. Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain pelata mahdollisimman hyvä keskimääräinen voitto 20 peräkkäisellä kierroksella. Panostasollasi ei ole niinkään väliä, kunhan voitat. Pelaa vähintään 100 kierrosta vähintään 1 euron panoksella, niin olet automaattisesti mukana.

Pelaa nyt vaikka molempia kampanjapelejä ja tee mahdollisimman hyvät tulokset, turnaukset päättyvät sunnuntaina 3.11. kello 23. Sekä Frankenstein- että Mythic Maiden -turnauksessa jaetaan 5 000 euroa kymmenelle parhaalle pelaajalle. Kummankin turnauksen ykkönen voittaa hulppeat 2 000 euroa!

Pelaa Betsafella!