Osallistu Kolikkopelien Kesäralliin

kolikkopelit-210x100Suomen kesä se vaan ei tunnu kelien puolesta käynnistyvän sitten millään. Helpotusta harmitukseen tarjoaa Kolikkopelit tuomalla tekemistä koleisiin kesäpäiviin. Casino on järjestänyt Kesäralli-kampanjan, jossa kerätään pisteitä.

Eniten pisteitä poimineet pelurit palkitaan mukavilla viikkopalkinnoilla ja koko Kesärallin aikana suurimman pistepotin haalinut kahmaisee upean pääpalkinnon itselleen. Suurimpana voittona komeilee 4000 euron arvoinen, 7 yön all inclusive Välimeren risteily kahdelle hengelle.

Nyt Kesärallin viikkopotissa on:

  • 1. sija: 250 €
  • 2. sija: 200 €
  • 3. sija: 150€
  • 4. sija: 100€
  • 5. sija: 50€

Pelaajat jotka yltävät palkintosijoille 6-50, saavat nauttia reippain määrin ilmaiskierroksia taianomaiseen Enchanted Crystals -slottiin.

Kesärallissa pisteitä kerrytetään panostamalla. Jokainen panostettu 5 euroa nostaa pistesaldoa 2:lla pisteellä. Pojoja saadaan vain kolikkopeleistä ja pistesaldolle on mahdollista saada myös erilaisia kertoimia.

Joka viikko Kolikkopelit ilahduttaa myös pelaajia satunnaisesti – Kesäralliin osallistuneista pelaajista valitaan yksi tai useampi Musta Hevonen, joka lunastaa yllätyspalkinnon, bonuksia tai ilmaiskierroksia. Jos mielii Mustaksi Hevoseksi, pelaajan tulee panostaa vähintään 50 euroa.

Kolikkopelien Kesäralli-kampanja on voimassa 1.7 – 27.7.2014. Muistathan, että osallistuminen tapahtuu kampanjasivuilta!

Osallistu Kolikkopelit.comin Kesäralliin!