NetEntin uusin videoslotti: Wild Water

Wild Water -hedelmäpeliNetEnt jatkaa hyvällä tahdilla uusien pelien julkaisemista ja nyt on vuorossa Wild Water, johon pääset tutustumaan Mr Greenillä. Peli vie pelaajan aurinkoiselle retrobiitsille havittelemaan muikeita potteja.

Pelin grafiikka ja suunnittelu ovat vahvaa ja tuttua NetEntin laatua. Wild Waterissa on saatu hyvin vangittua 70-luvun retrotunnelma, ilman että pelin selkeys siitä kärsisi. 70-luvun hehkeät uimapuvutkin ovat tuotu hyvällä maulla, mutta koomisesti esille. Taustalla svengaa retrobiisi ja meren äänet tuovat Wild Wateriin rauhoittavaa tunnelmaa.

Lisäominaisuuksista mainittakoon ensimmäisenä Wildit. Villiä kuviota esittää klassinen meren uhka eli hurja hai. Hai korvaa Wild Waterissa kaikki muut kuviot paitsi scatterit. Mikä siisteintä, tämä Wild-hai myös laajenee, joka tekee voittamisesta entistä helpompaa ja tuottoisampaa.

Free Spin-kierroksia saadaan pelissä tutulla tavalla, eli scattereitä nappaamalla. Scatter-symbolissa aallon päällä keikkuu surffari. Kolmella tai useammalla scatterilla pelaaja pääsee pyöräyttämään jopa 30 ilmaiskierrosta.

Wild Waterissa on yllämainittujen lisäksi kaksi suorastaan mahtavaa bonusta. Ensimmäinen on Surf’s up-bonus, jossa voittaa 20 x panoksen summan. Toinen on massiivinen Surf Team-bonus! Tämän jättibonuksen saa, jos kaikille rullille pyörähtää eri surffari, eli koko surffitiimi on koossa. Tästä pelionnesta on palkintona 200 x panostuksen arvo.

Kaiken kaikkiaan Wild Water on äärimmäisen selkeä ja viihdyttävä, sekä laadukkaasti tehty peli. Jos suosit pelejä, joissa ylimääräinen ja turha grafiikka on karsittu pois ja haluat rentoutua hyvän peruspelin ääressä, Wild Water sopii paremmin kuin hyvin.

Pelaa Mr Greenillä!