Mr Greenin uskomaton käteisarvonta – 500 000 € käteispotti!

Mr GreenVihreä herra pelaa kovilla panoksilla, mutta kukapa olisi arvannut, että Mr Greenin potti voi olla näin valtava? Uudistuneiden jättipottipelien kunniaksi Mr Green nimittäin arpoo 500 000 euroa!

MegaJackpot-arvonta on tehnyt comebackin Mr Green -netticasinolle ja näin juhlistetaan samalla myös uudistettuja jättipottipelejä, joiden voittomahdollisuudet ovat entistä paremmat. IGT-pelivalmistajan uudella ulkoasulla ja animaatioilla varustetut MegaJackpots Cleopatra ja MegaJackpots Siberian Storm ovat saaneet uutta puhtia siitä, että nykyään peleissä lymyilee jaetut progressiiviset jackpotit sekä webissä että myös mobiilissa. Molempien pelien laskenta on kehittynyt parempaan suuntaan, mikä mahdollistaa useammat voittavat kierrokset ja kehittyneemmät todennäköisyydet. Näiden ohella peleissä ei enää ole minimipanosta ja jokainen pyöräytys voi tehdä spinnaajastaan jättipottivoittajan!

500 000 euron käteisarvonta on jaettu Mr Greenillä kahteen osaan. 19. -29. maaliskuuta 250 000 euron arvonta suoritetaan Cleopatran ja Siberian Stormin pelaajien kesken. 2. – 19. huhtikuuta kannattaa siirtyä pelaamaan edellä mainittujen ohella pelejä Natural Powers, Pharaoh’s Fortune ja Prowling Panther, sillä toiset 250 000 euroa on jaossa taas.

Arpalippuja 500 000 euron arvontaan jaetaan reippaasti, sillä jokainen edellä mainituissa peleissä pelattu 10 euroa tuo viisi arpalippua. Lipukkeiden määrää ei ole rajoitettu, joten lunasta niin monta kuin tahdot, ja pidä mielessä, että mitä enemmän lippuja kahmit, sitä todennäköisemmin liityt voittajien riemukkaaseen joukkoon!

Lisätietoa ja tietoa siitä, miten potti jakautuu voittajien kesken, löytyy Mr Greenin nettisivuilta kohdasta “Kampanjat”. Samalta sivuilta voit bongata säännöt ja ehdot, jotka pätevät käteisarvonta-kampanjassa.

Pelaa Mr Greenillä!