Mr Green tarjoaa mainion Oktoberfest-kampanjan

Mr GreenMr Green, tuo salaperäisen nokkela kasinohahmo tempaisee taas. Tällä kertaa pelaajia hemmotellaan mainiolla Oktoberfest—kampanja, jossa ei tällä kertaa valutella tuoppeja vaan ilmaiskierroksia ja käteisvoittoja pelaajien laariin. Tällä viikolla pääset vielä osallistumaan ilmaiskierrostivolin viimeisiin päiviin, maanantaina tarjolla on 10 ilmaiskierrosta peliin nimeltä Mr Green Moonlight pelatessasi 20 kierrosta kyseissä pelissä, tiistaina 19.9. vuorossa on samoin speksein Fruit Spin –kolikkopeli ja keskiviikkona tivolin päättää Emojiplanet –uutuuspeli.

Oktoberfest-riehan käteisarvonta alkaa 21.9. ja päättyy 29.9. Tässä kampanjassa pelaajalle on luvassa arpalipukkeita siten, että yhden lipukkeen eteen on pelattava kampanja-aikana Theme Park –peliä 30 kertaa. 60 kierroksella saat siis kaksi arpaa ja 300 kierroksella 10 arpaa. Arpojen määrää ei ole rajoitettu, joten mitä enemmän pelaat Theme Park –peliä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa tässä pelissä.

Yhteensä voittoja on luvassa 25:lle pelaajalle siten että yksi voittaja tulee voittamaan päävoiton joka on 1250 euroa. Arvotaan lisäksi 750 euroa, 500 euroa, kolme 250 euron palkintoa, kaksi 150 euron palkintoa, neljä 125 euron palkintoa, neljä 100 eurosta, neljä 75 euron palkintoa ja 5 x 50€. Osallistuminen todellakin kannattaa ja voi lyödä itse pelivoittojen kanssa isosti leiville. Ehkä voitoilla voit sitten lähteä kilistelemään ihan sinne oikeille Oktoberfesteille Saksaan tai parhaassa tapauksessa ottaa koko kaveriköörin mukaan?

Juhli Oktoberfestiä Mr Greenillä!