Mr. Green: lähde Englantiin ja koeaja Aston Martin

mr-green-210Pääpalkinnon voittaja saa valita mieluisamman kahdesta huikeasta vaihtoehdosta: hävittäjäkyyti avaruuden reunalle tai unelmien matka maailman ympäri kahdelle hengelle. Viikkokisan voittaja voi valita puolestaan joko Aston Martin -kokemuksen tai Bang & Olufsen -kotiteatterin. Kakkospalkintoina jaetaan 10 Playstation 4 -konsolia. Kaikki edellä mainitut ovat osa Mr. Greenin Vihreitä unelmia -kampanjaa – nyt ei kannata epäröidä, vaan osallistu ja toteuta unelmasi!

Tämän viikon Vihreitä unelmia -kampanjassa tarjolla on matka Englantiin, jossa pääset Aston Martin -kisakuskin kyytiin Millbrookin radalla. Tottakai pääset itsekin koeajamaan, herättyäsi huippuhotellista ja syötyäsi Michelin-tason ravintolassa. Viikkovoittaja voi valita vaihtoehtoisesti huippumodernin Bang & Olufsen -kotiteatteri-setin. Tämän järjestelmän äänet eivät jätä kylmäksi ketään, edes naapureita.

Osallistu Vihreitä unelmia -arvontaan surffaamalla Mr. Green casinon kampanjasivulle. Kirjoita rekisteröity sähköpostiosoitteesi kampanjakenttään, valitse haluamasi viikkopalkinto ja pääpalkinto ja aloita pelaaminen. Saat yhden arpalipun jokaisesta tallettamastasi 50 eurosta. Lippujen määrää ei ole rajoitettu.

Pelaa Mr Greenillä!