Monivedon riitauttaminen maksoi miehelle 26 000 euroa

Yleisön ryntääminen kentälle, keskeytti meneillään olevan jalkapallo-pelin kahdeksan vuotta sitten Ruotsissa. Keskeytyksen takia Veikkaus peruutti kohteen vedonlyönnin ja panostukset palautettiin pelaajille.

Kahdelle vedonlyöjälle rahojen palautus ei kuitenkaan kelvannut, vaan he haastoivat Veikkauksen oikeuteen asiasta. Pelaajat saivat Korkeimman oikeuden päätöksellä Veikkauksen maksamaan heille 26 000 euron voittosaaliinsa.

Vuonna 2010 kolmaskin pelaaja alkoi penäämään voittorahojaan. Mies tarttui tuumasta toimeen kuultuaan Korkeimman oikeuden päätöksestä, koskien kahta muuta vedonlyöjää.

Kolmas pelaaja oli kuitenkin vaatimuksensa kanssa myöhässä, koska sekä Varsinais-Suomen käräjäoikeus että nyt tuoreimpana Turun hovioikeus olivat sitä mieltä, että miehen olisi pitänyt vaatia voittojaan aiemmin, koska arpajaisvoitot tulisi Suomen lain mukaan lunastaa vuoden sisällä pelin ratkeamisesta. Mies ei ollut riitauttanut asiaansa ajoissa ja vetosi siihen, että Korkeimman oikeuden päätös tuli vuonna 2010.

Turun Sanomien mukaan mies ei jäänyt ainoastaan vaille voittosummaansa, vaan oikeus katsoi, että hän on velvollinen maksamaan myös Veikkauksen oikeudenkäyntikulut