Lyö vetoa Betssonilla ja lähde New Yorkiin

betsson-sportNyt kun meillä Suomessakin tarkenee pelata ulkona, pelataan myös maailmalla huipputennistä. Parhaillaan menossa on kolmas vuosittainen Grand Slam -tennisturnaus Wimbledonissa, Lontoossa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Grand Slam -finaaliin New Yorkiin ystäväsi kanssa.

Kesän pelimerkit kannattaa panostaa vedonlyöntiin, sillä Betsson on käynnistänyt uuden Super Weekend -vedonlyöntikilpailun. Saat pisteitä jokaisesta oikein menneestä vedostasi, jossa on vähintään 2 kohdetta ja joka on tehty vähintään 5 euron panoksella. Pisteiden määrä on vetokupongin kerroin -1. Livevedonlyönnistä saat 25% enemmän pisteitä, eli 1,25 x vetokupongin kerroin. Kisan lopussa 2 eniten pisteitä kerännyttä saavat molemmat kahden hengen Super Weekend -matkan New Yorkiin seuraamaan Grand Slam -finaalia. Kaikkiaan kisassa palkitaan 50 parasta.

Osallistu menemällä Betssonin vedonlyöntiin ja klikkaamalla itsesi kampanjasivulle, jossa voit syöttää osallistumiskenttään mailiosoitteesi. Kisa on käynnissä heinäkuun loppuun asti, joten sinulla on runsaasti aikaa kerätä pisteitä. Vetoa voit lyödä mistä tahansa urheilulajista tai -tapahtumasta!

Mene Betssonille »