Liput Metallican Helsingin keikalle? Voita Unibetin kisasta!

UnibetUnibetin kasinokampanjat tunnetaan todella mahtavina tapoina voittaa jotain upeaa ja uskomatonta. Usein palkintona on rahaa ja unohtumattomia elämyksiä ja juuri näin on myös Unibetin Metallica-kisassa. 6.4. alkanut kampanja lähettää peräti kuusi onnellista Metallican Helsingin keikalle, Hartwall Arenalle 9.5.2018!

Kyseisessä kisassa on kolme osiota, joista ensimmäinen osa on jo pelattu. Pelaaja pystyi tuossa kisassa Guns N’Roses -peliä pelaamalla saamaan kaksi lippua tuolle kyseiselle keikalle ja sama on luvassa myös 13.-19.4., jolloin sama palkinto on saatavilla Motorhead -pelin myötä. Ja kampanja jatkuu vielä seuraavalle viikolle, jolloin pelataan mainiota KISS -kolikkopeliä.

Osallistuminen on varsin helppoa, sillä voittaja ratkeaa 20 peräkkäisen, tasoitetun kierroksen avulla. Omaa parasta suoritusta voi myös yrittää parantaa turnauksen aikana. Ja voittoja tulevat saamaan myös sijat 2.-30., heille on luvassa rahapalkintoja jotka ovat 5€ – 150 euron arvoisia.

Osallistu näin:

  • Klikkaa itsesi turnaukseen Unibetin kampanjasivun kautta
  • Pelaa turnauksessa ja yritä mahdollisimman hyvää tulosta 20 peräkkäisellä kierroksella
  • Voita turnauksessa rahapalkinto tai liput Metallican keikalle

Metallican WorldWired konsertit ovat loppuunmyytyjä, mutta Unibetin kautta tähän 9.5. konserttiin voi saada liput pelaamalla 20 kierrosta parhaalla mahdollisella tavalla muihin pelaajiin verrattuna.

Jos et vielä ole Unibetin jäsen, voit liittyä Unibetille mainion ensitallettajan bonuksen avulla, tämän lisäksi voit katsastaa mitä kaikkea on tarjolla vaikkapa vedonlyöjille.

Metallican liput odottavat Unibetillä!