Lady Robin Hood – nokkela uutuusslotti nyt Mr Greenillä

Lady Robin Hood -hedelmäpeliVie rikkailta, ja ota voitot itsellesi. Eikös se näin mennyt? Mr Greenin tämän hetken tuorein kolikkoautomaatti on valloittava Lady Robin Hood.

Aikaisemmin on nähty Robin Hoodin seikkailut, mutta nyt lainsuojattoman saappaisiin astuu Robin Hoodin naisversio. Kyseinen leidi omaa samat periaatteet, mutta ulkomuoto on toki viehättävämpi. Vihreät sukkahousut ovat onneksi tältä päähahmolta jääneet kotiin.

Pelin taustalla kajastaa Sherwoodin vihreä metsä ja nuolia sinkoaa pelissä tuon tuosta. Lady Robin Hood-slotin symbolit ja toteutus kuvastavat kauniisti tarun fantasiamaailmaa, ja äänet sekä musiikki sopivat teeman paremmin kuin hyvin.

Lady Robin Hoodin ehdottomasti kovin ja ainutlaatuisin ominaisuus ovat Wildit. Tässä pelissä jujuna on kerätä nuolia. Pelissä on viisi rullaa, joiden yläpuolella sijaitsee aina yksi kilpi. Nuolia nappaamalla, täytät kilpiä. Kun olet haalinut itsellesi neljä nuolta yhteen kilpeen, kilven alla oleva rulla muuntautuu Wild-rullaksi. Tulisia Lady Robin Hoodin nuolia kerätään samaan aikaan kaikkiin kilpiin, joten jos onni suo, on mahdollista, että vaikka kaikki rullat ovat jokereita pullollaan. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ominaisuus.

Scatter-symbolit rullilla 1, 3 ja 5 tuovat ilmaisia pelikierroksia, ja lisänä pelaajalle tarjotaan kolme nuolta, jotka varastoituvat kilpiin. 40 voittolinjan Lady Robin Hoodissa Free Spin-kierroksia saa mukavat 10 kappaletta yhdellä kertaa.

Pelaa Mr Greenillä!