Kurota tähtiin LeoVegasilla ja ole voittaja!

LeoVegasTähtikasino LeoVegas jakaa satumaisia palkintoja ahkerille pelaajilleen Starburst –festareiden avulla. Pienellä budjetillä pelaavien kannattaa käydä lunastamassa päivittäinen ilmainen ilmaiskierros Starburst –peliin, sillä sen avulla voit olla 500 euroa rikkaampi, yhdellä ainoalla pyöräytyksellä. Nimittäin se pelaaja joka saa tuolla annetulla ilmaiskierroksella kaikkein suurimman tuloksen maanantain ja torstain välillä, tullaan palkitsemaan 2000 eurolla!

Joka päivä kampanjan aikana on luvassa myös upea iPhone X-arvonta ja tähän osallistumiseen tarvitaan jo hieman enemmän panostamista. Kun pelaaja pelaa 100 eurolla pelejä Butterfly Staxx, Starburst, Dazzle Me ja Twin Spin, osallistuu pelaaja sen päivän arvontaan. Yhteensä pelaaja voi yhtenä päivänä saavuttaa arpoja 10 kappaletta. Päivittäin jaettavan iPhone X –puhelimen arvo on 800 euroa.

Finaaliarvonta suoritetaan tiistaina 24.10. Celebrity Blackjack Party –pöydässä. Kaikki pelaajat jotka ovat kampanjan aikana keränneet vähintään 10 arpaa, osallistuvat finaaliarvontaan. Finaaliarvonnassa on sitten tarjolla 10 x 10 000 euron palkintoa.

Tämän lisäksi joka sunnuntai kello 17 – 21 on tarjolla Happy Hour, jonka aikana LeoVegas laittaa pelaajien pelitileille ennakkoon määrätyn määrän ilmaiskierroksia. Nuo ilmaiskierrokset tulee käyttää samana sunnuntaina kello 17-21 välisenä aikana, joten kannattaa olla sunnuntaisin tarkkana LeoVegas Starbusrt –kampanjan aikana.

Osallistumisaikaa tässä kampanjassa on siis aina lokakuun 19. päivään saakka. Osallistu näihin viikkokisoihin ja lunasta arpoja. Oletko sinä seuraava iPhone X-voittaja LeoVegasin upeasta kampanjasta?