Kolikkopelit.com: talleta €10 ja lähde Sotshin olympialaisiin

kolikkopelit-210x100Nyt voit päästä Kolikkopelit.comin kautta seuraamaan suomalaisten menestystä Sotshin talviolympialaisiin. Kun talletat 10 euroa Kolikkopelit.comiin talletuskoodilla ARVONTA, niin olet mukana kahden hengen Sotshin matkan arvonnassa. Voit hankkia niin monta arpalippua kuin haluat, jolloin parannat mahdollisuuksiasi voittoon.

Kolikkopelit.comin talviolympialais-kampanja on käynnissä 15. – 22. tammikuuta. Osallistumisaikaa on siis vain viikon verran, ja voittaja selviää jo 24. tammikuuta. Voittajan matkapaketti on kahdelle hengelle, ja se sisältää lennot Helsinki-Sotshi-Helsinki 12. – 16. helmikuuta, lentokenttäkuljetukset ja yöpymisen aamiaisineen kisakylän vieressä Louis Olympia -laivassa. Voittaja pääsee ystävänsä kanssa seuraamaan myös kuutta eri urheilutapahtumaa: yhdistettyä, jääkiekkoa, hiihtoa ja mäkihyppyä.

Kolikkopelit.com on noussut yhdeksi suomalaisten suosituimmista netticasinoista. Yksi suosituista uutuuspeleistä on Kummeli-kolikkopeli, johon uudet rekisteröityvät pelaajat saavat 5 euroa ilmaista pelirahaa. Joulukuussa Kolikkopelit.comin pelaaja voitti Mega Fortunen €2,6 miljoonan jättipotin.

Pelaa Kolikkopelit.comissa!