Kolikkopelit.com kampanjassa pääpalkintona unelmaloma!

Kolikkopelit.comKelpaisiko 5000 euron arvoinen lomamatka neljälle? Siinä tapauksessa kannattaa kaartaa Kolikkopelit.com osoitteeseen ja osallistua huimaan kampanjaan. Kolikoilla Kanarialle pelissä ei ole kyse puhtaasta arvonnasta, vaan eniten pisteitä kerännyt pelaaja tullaan palkitsemaan huimalla Kanarian matkalla neljälle. Pelaamalla annettuja viikon pelejä, saat pisteen jokaisesta 20 kierroksesta.

Ensimmäinen viikko on jo takana, joten nyt kannattaa pitää kiirettä, mikäli aioit vielä kiilata kärkeen lentolippujen suhteen. Tarjolla on sen verran upea palkinto, että kannattaa ainakin yrittää voittoa. Ja onneksi on olemassa myös lohdutuspalkintoja, kakkoselle on tulossa 500 euron matkalahjakortti ja 18 seuraavaa pelaajaa tullaan palkitsemaan sadalla ilmaiskierroksella Fire Joker kolikkopeliin. Lisäksi, kun viikon aikana pelaa kaikkia viikon pelejä vähintään tuon 20 kierroksen verran, pelaaja palkitaan 20 ilmaiskierroksella.

Ensimmäinen viikko on siis takana, mutta tässä pelit jotka kampanjassa ovat ollee ja ovat mukana.

  • 1. viikko (15.-24. syyskuuta): Spina Colada, Aloha! Cluster Pays, Spinions Beach Party sekä Spinata Grande
  • 2. viikko (25. syyskuuta – 1. lokakuuta): Flame Dancer, Beach, Sunset Delight ja Fire Joker
  • 3. viikko (2.-8. lokakuuta): Butterfly Staxx, Sunny Shores, Go Bananas ja Well of Wonders
  • 4. viikko (9.-15. lokakuuta): Pearl Lagoon, Ted, Hugo sekä Gonzo’s Quest

Palkintomatka Kanarialle on käytettävissä marraskuun 2017 ja huhtikuun 2018 välillä. Palkinto sisältää lennot, lomamajoituksen ja lentokenttäkuljetukset.

Tästä kisaamaan Kanarian matkasta Kolikkopelit.comilla!