Haluaisitko Lontooseen pelaamalla uutuus kolikkopeliä?

Mr GreenNo nyt se on todellakin mahdollista, sillä Mr Green kampanjassa voit voittaa huiman palkinnon, joka on Lontoon matka kahdelle. Ja kyseessä ei ole ihan mikä tahansa matka, vaan pelaaja pääsee kaverin kanssa nauttimaan huikeasta teatterielämyksestä, Oopperan Kummituksesta.

Kyseiseen arvontaan pääsee osallistumaan siten, että pelaaja pelaa kampanja-aikana 20 eurolla uutta kolikkopeliä nimeltä Oopperan kummitus eli The Phantom of the Opera. Arpojen lukumäärää ei ole rajoitettu, joten jokainen 20 euroa jonka kyseisessä pelissä pelaat, tuottaa tilillesi yhden arvan. Ja mikä parasta, upea matkan lisäksi tässä kampanjassa arvotaan myös 25 000 euron arvosta käteispalkintoja.

Käteispalkinnoissa yksi pelaaja palkitaan 5000 euron palkinnolla, viisi pelaajaa tulee saamaan 1000 euron palkinnon ja 10 pelaajaa puolestaan tulevat saamaan 500 euron käteisvoiton. 50 pelaajaa saavat 100 euroa ja 100 pelaajaa 50 euroa.

Pääpalkinto ja varmasti se houkuttelevin sisältää menopaluulennot Lontooseen kahdelle, lähtö 24.1.2018 ja paluu 28.1.2018, kolmen yön majoituksen nostalgisessa ”Rubens at the Palace” –hotellissa aamiaisineen, illallisen kahdelle ennen teatterinäytöstä, 2 x huippuluokan lippua teatterinäytökseen. Tämän lisäksi palkintopakettiin kuuluvat panorama-näköalakokemus, liput Lontoon kierrokselle bussilla, liput Lontoon suosituimpiin kuuluvaan turistinähtävyyteen ja 250 punnan lahjakortti.

Nyt jos koskaan kannattaa käydä tutustumassa tähän erinomaiseen tarjoukseen, sillä pelaamalla voit todellakin päästä katsastamaan miltä se oikea Phantom of the Opera oikein näyttää ja kuulostaa. Esimakua voit maistella pelaamalla Mr Green –pelikasinolla kyseistä kolikkopeliä. Onnea peliin ja arvontaan!

Pelaa The Phantom of the Operaa Mr Greenillä!