Hall of Godsin jackpot jo yli 5 miljoonaa euroa

mr-green-210Hall of Gods -slottipelin progressiivinen jackpot on ponkaissut juuri yli 5 miljoonaan euroon. Seuraavaa voittajaa odottaa siten valtava suurpotti. Mitä sinä tekisit, jos kilpien alta paljastuisi Mega Jackpot? Kokeile onneasi Mr Greenillä.

Tunnettu Hall of Gods on Net Entertainmentin tuottama 20 voittolinjan ja viiden rullan kolikkoautomaatti, jossa viikinkimytologia on toiminut inspiraation lähteenä. Pelin suosio on helppo ymmärtää, sillä Hall of Godsin laatu on ensiluokkaista ja progressiivinen jättipotti on miltei vastustamaton. Hall of Godsin seurassa tapaat Thorin ja Odinin, sekä houkuttelevat bonusominaisuudet.

Bonusominaisuuksista ensimmäisenä mainittakoon Wildit eli villit kuviot. Wildit ovat slottipelien jokereita ja Hall of Godsin Wild-kuviossa näyttäytyy vihreä lohikäärme. Wildit ovat laajenevaa laatua, joten yhdestä ainoasta jokerista voi kasvaa kokonainen Wild-rulla. Laajenevia Wildejä voit havaita rullilla 2, 3 ja 4.

Free Spin-kierroksia on Hall of Godsissa tarjolla, kun rullille ilmestyy scatter-symboleja kolme tai enemmän. Kukas muukaan scatter-kuviota komistaisikaan kuin Odinin musta korppi. Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot kolminkertaistetaan, joten Free Spinejä kannattaa todella jahdata.

Bonuspeliin, jossa myös jättipotti lymyilee, pelaaja pääsee, kun kolme Thorin nuijaa osuu rullille. Pelaajan tehtävänä on hakata Thorin nuijalla kilpiä rikki. Näiden kilpien takaa paljastuu voittosummia ja kolme samaa summaa saatuaan, voitto on pelaajan. Hyvällä onnella jopa 5 miljoonan Mega Jackpot! Suurin Hall of Godsista voitettu potti oli Helmikuussa 2012 kahmittu 7.7 miljoonan euron voitto.

Pelaa Mr Greenillä!