Hall of Godsin 7.3 milj. euron päävoitto Ruotsiin

Hall of Godsista voitetiin miljoonia eurojaHall of Godsin jättimäiselle päävoitolle löytyi erittäin onnekas voittaja. Suositun slotin jackpot kerkesi kavuta jo 7.3 miljoonan euroon saakka, kun ruotsalainen mies keräsi potin itselleen. 50-vuotiasta miestä onni suosi Betssonilla.

Vaikka näin valtavalla rahasummalla tulisi toimeen loppuelämän, mies aikoo pysytellä kuitenkin työelämässä. Voittaja työskentelee autististen lasten kanssa ja kokee työnsä niin palkitsevaksi, ettei halua luopua siitä.

Ruotsalaismiehen mukaan raha ei ole hänelle kaikki kaikessa, mutta yksinhuoltajaperheen isälle voittosumma tuo suurta helpotusta päivittäiseen elämään. Mies iloitsee, että nyt hänellä on varaa ostaa auto, koska aikaisemmin palkka meni suoraan vuokraan ja laskuihin.

Kun mieheltä kysyttiin, mitä hän aikoo ensimmäisenä tehdä, vastaus tuli nopeasti:

– Aivan ensimmäiseksi ostan pesukoneen entiselle puolisolleni – lasteni äidille. Kone hajosi juuri, mikä hankaloittaa arkea. Ostan hänelle myös taulutelevision ja tabletit lapsille. Lisäksi autan sukulaisiani – on oltava epäitsekäs. Ennen kaikkea raha menee lapsille.

Onnea voittajalle!

Vielä on jättipotteja kuitenkin voitettavana! Tässä tämän hetken suurimmat:

Mega Moolah: 4 001 590€

Mega Fortune: 2 489 165€

Hall of Gods: 624 516€

Tiki Wonders: 477 982€

Arabian Nights: 332 647€

Pelaa Betssonilla!