Euroslots: Kotiloma tuo sinulle ilmaiskierroksia ja hyviä bonuksia – joka päivä!

EuroSlotsin Kotiloma-kampanjassa saat joka päivä etuja!Heinäkuu on lomailun ja matkustamisen aikaa. Samalla kun Mr. Green on matkalla maailman ympäri, niin EuroSlots-netticasinon copywriter Matt viettää lomaa pienessä kylässä. Hän vierailee päivittäin kylän eri liikkeissä ja tapahtumissa. Tämä tarkoittaa meille pelaajille tietysti lisää erikoisetuja!

EuroSlotsin Kotiloma-promootiossa ei mennä merta edemmäs kalaan, vaan edut ja tarjoukset poimitaan tutussa peliympäristössä. Saat joka päivä ilmaiskierroksia tai uuden bonuksen, kun vierailet Kotiloma-kampanjasivulla. Tällä viikolla päivän etuihin on kuulunut esimerkiksi ilmaisia pyöräytyksiä Fruit Shop -peliin.

Käy tsekkaamassa EuroSlotsin Kotiloma-tarjous päivittäin, ja hyödynnä mieleisesi tarjous. Jos et ole vielä EuroSlots-asiakas, niin muista rekisteröityessäsi ensitalletusbonus 200 euroon asti sekä 5 euron ilmaisraha. Selkeällä EuroSlots-sivustolla kaikki turha on karsittu pois ja pelaaminen on helppoa – ja sehän on meille pelien ystäville tärkeintä!

Vieraile EuroSlotsin Kotilomakylässä tänään!