Netin parasta bingoa

Bingo oli ehkä joskus mummojen peli, mutta nyt sitä voi pelata kuka tahansa rennosti kotisohvalta tai vaikka kavereiden kanssa yhdessä, missäpä muualla kuin netissä.

Netissä bingon pelaaminen on erityisen hauskaa sen vuoksi, että peliseuraa löytyy runsaasti niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Palkinnot ovat parhaimmillaan tuhansia (tai jopa kymmeniä tuhansia) euroja, eli netissä bingo palkitsee muutenkin kuin kahvipaketilla. Mikäli bingo kiinnostaa, ehdottomasti parhaat bingohuoneet ovat Betsson, jonka bingohuone on laadukas ja turvallisin valinta.

Nettibingo on hauskaa ajanvietettä

nettibingo
Näkymä yhteen Betssonin useasta bingosta

Jos bingo asetetaan samalle viivalle muiden rahapelien kanssa, se ei ehkä tarjoa samanlaisia miljoonavoittoja mitä hedelmäpelit eikä samanlaista strategista ulottuvuutta kuin pokeriautomaatit, mutta bingo on kuitenkin yksi hauskimmista ja helpoimmista nettipeleistä.

Bingon pelaaminen on varsin helppoa: valitset bingokortit ja odotat, osuuko voitto kohdalle! Niin netissä kuin perinteisessä bingohallissakin bingokortti omaa 5 riviä kumpaankin suuntaan. Jos bingokone arpoo oikeat numerot siten, että viisi riviä tulee täyteen, olet voittanut.

Pelaa bingoa oikeassa paikassa

Erityisen suosittua bingo on Iso-Britanniassa, jossa se on lähes kansallisurheilun asemassa. Se, mikä sopii briteille, ei kuitenkaan sovi suomalaisille. Kannattaa siis suunnistaa vaikkapa Betsson Bingoon tai MariaBingoon, jotka tarjoavat suomenkielisen asiakaspalvelun, helpot rahansiirrot ja turvallisen ympäristön nettibingon pelaamiseen.

Kiinnostaako bingo bonus?

BetssonEi tule myöskään unohtaa sitä tosiseikkaa, että useimmat bingohuoneet tarjoavat pelaajilleen erilaisia bonuksia. Nämä bonukset tarkoittavat lyhyesti ja ytimekkäästi sitä, että kun siirrät vaikkapa 10 euroa pelitilillesi, bingohuone tarjoaa toiset 10 euroa.

Kaikkein suurin bingo-bonus on jo aiemmin mainitulla Betsson Bingolla, joka tarjoaa 30€ talletuksen yhteydessä rekisteröityessäsi heti.

Varaa 30€ bingobonuksesi Betssonista »