Big Bang -uutuuspeli: jopa 32-kertaiset voitot

bigbangNäyttävä peliuutuus Big Bang räjäyttää voitot moninkertaiseksi tuplaantuvilla voittokierroksillaan. Pienetkin voitot kasvavat yllättävän nopeasti tuhansiin, kun peräkkäisten voittokierrosten voittokerroin kasvaa 32:een. Kun käynnistät viiden peräkkäisen voiton jälkeen seuraavan kierroksen, saat voitot 32-kertaisena – päävoitto on 268 032 kolikkoa!

Laadukkaita pelejä tehtailevan Net Entertainment -pelinvalmistajan uutuudessa on tutut 5 rullaa ja 25 voittolinjaa. Pelin teemana on avaruuden ihmeet, ja pelisymboleina on tuttuja taivaankappaleita. Jokaisen voittokierroksen jälkeen seuraavan kierroksen voitot tuplaantuvat: 2-, 4-, 8-, 16- ja 32-kertaisiksi. Päävoitto on 268 032 kolikkoa, eli 4-tasolla ja 0,50 euron panoksella reilut 130 000 euroa!

Jos pidät suositusta Starburst-pelistä, on Big Bang ehdottomasti kokeilun arvoinen peli. Big Bang on todella selkeä peli ja se sopii hyvin myös henkilöille, jotka kokeilevat netin kolikkopelejä ensimmäistä kertaa. Tuplaantuvia voittokierroksia tulee usein, joten 8-kertaisetkin voittokierrokset ovat melko tavallisia. Big Bang -pelin löydät esimerkiksi Mr. Green -casinolta.

Pelaa Mr Greenillä!