Betssonilta ilmaiskierroksia futiksen puoliajoilla

BetssonJalkapallon MM-kisat ovat jo historiaa ja dramaattisille futisjuhlille saatiin hieno päätös Brasiliassa. Jalkapallofanien tunteet kuitenkin käyvät jälleen kuumina, koska Valioliigan pelit lähtevät käyntiin. Betsson tahtoo olla menossa ja meiningissä mukana ja tarjoaa taas ilmaiskierroksia pelien puoliajoilla!

Ilmaiset kierrokset saat käyttöösi helposti ja vaivattomasti. Kirjaudu Betssonin pelitilillesi selaimella tai mobiilissa, ja klikkaa itsesi päivän valikoidun pelin pariin, kun puoliaika alkaa. Pelissä sinua odottavat 5 ilmaiskierrosta!

Betssonin nettisivuilta löytyy kattava lista, josta näet puoliaikojen aikataulut sekä hauskat slottipelit, joissa voit ilmaiskierroksesi hyödyntää. Mukana on pelejä Gem Dropista huikeaan Oily Business -uutuusslottiin. Sivuilta löytyy lisäksi tarkemmat ehdot ja säännöt ilmaiskierrosvoittojen kotiuttamiseen.

Huom! Puoliaikoja on nyt tarjolla koko viikonlopun ajan sekä maanantaina, joten – hop, ilmaiskierrosten pariin! Älä myöskään unohda, että Betssonilla lyödään kohteista vetoa hyvillä kertoimilla.

Pelaa Betssonilla!