Betsson tarjoaa palkintorulettia pelaajille

BetssonBetssonilla on käynnissä mainio kampanja, jossa kaikki rekisteröityneet pelaajat voivat osallistua maakuntaruletin pyörittämiseen. Itse rulettia pyörittää Betsson, mutta tallettamalla ja pelaamalla 20 euroa pelaaja pääsee osalliseksi mainioon kampanjaan.

Maakuntaruletti –kampanjassa Betsson on jakanut Suomen 19 maakunnalle omat rulettinumerot jotka voi tarkastaa Betssonin kampanjasivulta. Joka maanantai arvottavassa arvonnassa on pottina 5000 euroa ja tuo summa jaetaan kaikkien niiden osallistujien kesken jotka ovat kampanjaan osallistuneet ja jotka ovat oikeassa maakunnassa. Kun ruletissa on enemmän numeroita kuin 19 maakuntaa, arvontatilanteessa arvotaan numero niin kauan kuin sopiva numero tulee esiin.

Osallistuminen on todella helppoa. Luonnollisesti pelaajalla tulee olla Betsson-pelitili ja pelaajan tulee asua Suomessa. Tämän jälkeen pelaajan tulee ilmoittautua mukaan kampanjaan Betsson-kampanjasivuilla. Osallistumisoikeus tulee kun pelaaja tallettaa ja pelaa 20 euroa. Tällä tavoin pelaaja saa osallistumisoikeuden sen viikon arvontaan ja seuraavalle viikolle pelaaja voi osallistua jälleen tallettamalla ja pelaamalla 20 euroa.

Palkintona on siis 5000 euron potti, joka jaetaan kaikille niille pelaajille jotka osallistuvat arvontaan ja ovat rekisteröityneet arvotun maakunnan alueella. Kaikki osallistujat ovat kuitenkin voittajia, sillä vaikka päävoitto ei osuisikaan kohdalle, kaikki saavat 20 ilmaiskierrosta maanantaisin julkaistavaan peliin. Kampanja on voimassa aina 26.11. saakka ja viimeinen 5000 euron arvonta arvotaan 27.11.2017. Arvontavideo julkaistaan Betsson –kampanjasivuilla joka maanantai kello 19:00 mennessä.

Osallistu kampanjaan ja voita maakuntaruletista riihikuivaa rahaa.

Hanki loppuvuoden ekstraraha Betssonilta!