Betsoftin taidonnäyte – Gypsy Rose

Gypsy Rose on Betsoftin uusimpiin julkaisuihin lukeutuva viiden rullan kolikkoautomaatti. Tasokkaassa slotissa heittäydytään ennustajaeukon pauloihin. Pelin grafiikka on kerrassaan upeaa ja jo pikaisella vilkaisulla näkee, että Betsoft on panostanut toden teolla pelin yleisilmeiseen. Gypsy Rose on enemmänkin pieniä ja keskisuuria voittoja antava slotti, mutta hyvällä munkilla voi kuitenkin pyöräyttää muhkeat 336 000 kolikkoa. Miinuspuolien löytäminen pelistä oli odottamattoman vaikeaa – aika pieni fontti?

Gypsy Rose -hedelmäpeliWildeja eli jokerikuvioita pompahtelee aika ajoin rullille 1 ja 5. Kuulostaa surkealta, mutta tässä ei suinkaan ole kaikki. Ruudun vasemmassa laidassa hyörivä ennustajanainen heittelee voittolinjoille lisää wildeja, kunhan muille rullille ilmestyy joku taikasymboli. Taikasymboleihin lukeutuvat kristallipallo, korppi, lemmenrohto ja taikakirja.

Bonuksia tässä pelissä on melkoinen määrä! Kaikki bonukset tarvitsevat aktivoituakseen keskimmäiselle rullalle kristallipallon. Se, mikä bonus milloinkin osuu, riippuu siitä, mitä symboleja onni suo viereisille rullille.

Mustan korpin bonuksessa korppi-kuviot muuttuvat kuin taikaiskusta jokereiksi yhden kierroksen ajaksi. Kristallipallon lisäksi pelaajan täytyy napata korppi-symbolit rullille 2 ja 4.

Lemmenrohto-bonus tarkoittaa ilmaiskierroksia. Ja eipä ihan muutamaa, vaan lemmenrohtojen ilmestyessä rullille 2 ja 4, starttaa huimat 12 free spin -kierrosta.

Jos jopa 20 kertaa panostustuksen summan kokoinen voitto kuulostaa aika muikealta, kannattaa lähteä tavoittelemaan Taikakirja-bonusta. Ja tämänkin bonus aktivoituu niin, että linjoille napsahtaa kristallipallon lisäksi rullille 2 ja 4 Gypsy Rosen taikakirjat.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on Tarotkortti-bonus. Tämän laukaisee puolestaan itse ennustajan kuvalla varustetut symbolit kristallipallon molemminpuolin. Kun tämä jännittävä ominaisuus aktivoituu, pelaaja saa eteensä 15 korttia kuvapuoli alaspäin. Gypsy Rose laskee voittopotin, kunhan pelaaja on valinnut seitsemän haluamaansa korttia.

Käy Mr Greenillä kokeilemassa uutuuspeliä. Voit testata pelin vaikka ensin leikkirahalla.

Pelaa Mr Green!