Kirsikka Kelloniemi

Kirsikka Kelloniemi

Kirsikka "Geronima" Kelloniemi (23. elokuuta 1970 – 2. heinäkuuta 2014) oli Muutos 2011:n ehdokas vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä saaden 107 ääntä.[1] Kelloniemi työskenteli nuoruudessaan muun muassa mallina, tuote-esittelijänä ja vanhusten ja lasten kotihoitajana. Tämän jälkeen hän toimi kymmenisen vuotta managerina ja agenttina ohjelmatoimistossa. Hän toi Suomeen artisteja Yhdysvalloista ja Britanniasta esiintymään klubeille ja festivaaleille, minkä ohessa hän teki myös freelancetoimittajan töitä. Viimeisinä vuosinaan Kelloniemi työskenteli striptease-esiintyjänä osa-aikaisesti, ja hän teki myös juontokeikkoja.

Kelloniemi tuli syksyllä 2010 tunnetuksi YLE TV1:n Muslimielämää-tosi-tv-sarjasta, jossa osallistujien tuli elää kuin muslimi puolentoista kuukauden ajan. Myös Muutos 2011:n toinen eduskuntavaaliehdokas, Pasi Hallikainen (Uudenmaan vaalipiiri), osallistui ohjelmaan.

Sitaatteja

  • Uskon, että striptease-kokemuksestani on politiikassa hyötyä, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Olen tavannut monenlaisia ihmiskohtaloita niissä ympyröissä. Minulla on paljon sanottavaa esimerkiksi perhepolitiikasta.11.10.2010

Lähteet

  1. Kelloniemi, Kirsikka

Mediassa