Kirjoittaja Aihe: Oulun piiri  (Luettu 1333 kertaa)

Muutoksentuulet

  • Muutoksen jäsen
  • Aloittelija
  • *
  • Viestejä: 2
Oulun piiri
« : Joulukuu 15, 2017, 10:51:16 ip »
Minä olen tuossa mietinyt että onko oulun piirillä minkäänlaista toimintaa?Esimerkiksi minkäänlaisia kokouksia,toritapahtumia tai muutakaan paikallistoimintaa.Koska minä en löydä puolueen verkkosivuilla minkäänlaista mainintaa tai mitään muutakaan materiaalia asiaan.Olisin todella kiinnostunut poliittsista ja muista tapahtumista.Ja halukas osallistuman niihin.Jos niistä olisi vain jostain saatavilla infoa.Kuten esimerkiksi puolueen verkkosivuillta tai piirin sivuilla.Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista.Ja voisi noita puolueen sivuja muutenkin päivittää suurella kädellä.Koska minun mielestäni ne ovat todella vajavaiset ja puutteelliset.

Anita Saarinen

  • Admin
  • Aloittelija
  • *****
  • Viestejä: 31
  • Muutospuolueen puheenjohtaja
Vs: Oulun piiri
« Vastaus #1 : Joulukuu 16, 2017, 01:04:06 ip »
Kyllä Muutoksella on toimintaa Oulun ja Lapin piirissä. Varsinkin Lapissa ollaan hyvinkin aktiivisia.

Tiedotus toiminnasta keskittyy suurelta osin nykyään Facebookin puolelle; sieltä löytyvät sekä Muutoksen pääorganisaation sivut kuin piirien ja kunnallisjärjestöjenkin sivutkin.
Syy, miksi FB:n puolelle on siirrytty on se, että täällä foorumilla on verrattain vähän käyttäjiä kun vertaa FB:n puolella oleviin seuraajiimme. Tiedotetaan siis siellä missä tiedotukselle tulee eniten näkyvyyttä. Kotisivuillemme päivitetään vain päätapahtumat kuten vuosikokoukset, FB:ssa ja Twitterissä tiedotetaan tapahtumista laajemmin. Facebookin sivuja (ainakin pääorganisaation) pääsee seuraamaan myös sellainen jolla ei itsellään ole FB-tunnuksia.

Piirien infot kotisivultamme olemme poistaneet koska yhteyshenkilöt tuppaavat vaihtumaan niissä useammin kuin itse pääorganisaatiossa. Tällä hetkellä Oulun piirin osalta yhteyshenkilönä on Pasi Rousu ja Lapin piirin osalta Marko Heikkuri. Molemmille toimii sähköposti muotoa etunimi.sukunimi (ät) muutospuolue.fi.
Yhteyttä voi myös piirien asioissa ottaa allekirjoittaneeseen, ohjaan tarvittaessa kyselyä eteenpäin.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tapahtumiin ja jopa toimintaan, mikäli Muutos tuntuu siltä omalta "poliittiselta kodilta".
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 16, 2017, 01:07:46 ip kirjoittanut Anita Saarinen »