Kirjoittaja Aihe: Hallituksen jäsenehdokkaiden esittelyketju  (Luettu 174 kertaa)

Anita Saarinen

  • Admin
  • Aloittelija
  • *****
  • Viestejä: 23
  • Muutospuolueen puheenjohtaja
Hallituksen jäsenehdokkaiden esittelyketju
« : Lokakuu 11, 2017, 03:22:14 ip »
Tulevassa syyskokouksessamme (päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon) valitaan uusia jäseniä hallitukseen.

Mikäli olet halukas tulemaan mukaan hallitustyöskentelyyn, tässä ketjussa voit esitellä itsesi ja samalla kertoa mitä kaikkea sinulla olisi annettavana puolueen hallitustyöskentelyssä.

Muistathan myös ne yleiset "vaatimukset" hallituksen jäsenelle:
"Hallituksen jäseneksi voidaan valita puolueen henkilöjäsen,
1. joka on pitkäjänteisellä käytännön toiminnallaan osoittanut olevansa sopiva, pätevä ja kyvykäs osallistumaan vaativaan hallitustyöskentelyyn,
2. joka on pitkäjänteisellä käytännön toiminnallaan osoittanut hyväksyvänsä ja arvostavansa puolueen tavoitteita ja sitoutunut noudattamaan sen toiminnan perustana olevia perusarvoja.
Pitkäjänteiseksi käytännön toiminnaksi katsotaan vähintään yhden (1) vuoden aktiivinen ja moitteeton toiminta puolueessa.
Puolueen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen ei saa kuulua toisen puolueen hallitukseen tai toimia toisen puolueen puheenjohtajana."

Nyt esittelyjä kehiin ja mukaan vaikuttamaan!

Oili Harjula

  • Moderaatori
  • Aloittelija
  • *****
  • Viestejä: 36
  • Puoluesihteeri
Vs: Hallituksen jäsenehdokkaiden esittelyketju
« Vastaus #1 : Lokakuu 29, 2017, 04:43:46 ip »
Tervehdys vaan. Mukana mittelöissä edelleen.

Kotoisin ja tässä hetkessä asun Pohjois-Suomessa Kemijärvellä edelleen. Muutos-toiminta on arvokasta, ja jos voimme muuttaa niitä asiota joita voimme ja tarvitsee muuttaa, työ on vieläkin arvokkaampaa. Eli ei jätetä asioita puolitiehen vaan täysillä toimimattomat asiat vaihtoon ja toimimaan.

Yhteiskunnassa moni mielellään saattaa jäädä oleksimaan näennäisen turvallisuuden auraan, mutta minusta on selvä että vain muutos säilyttää ja ylläpitää.

Tällä hetkellä yhteiskunnassamme nuoret tarvitsevat erityistukea. On liian paljon on syrjytyneitä eikä semmoinen varmaankaan ole tarkoitus kellekkään että syrjäytyy melkein aivan kaikesta. Vanhukset tarvitsevat tukea ja arvokasta hoitoa ja vanhuutta. Emme saa jättää vanhuksia heitteille. Asumisen asia tarvitsee lisähuomiota ja tarkennuksia.  Saako ihminen sitä hoitoa jota tarvitsee vai meneekö hoito vain hoitajan eduksi. Maaseutu tarvitsee huomiota. Onko oikein että jos maaseudulla voisi asua, se ei ole mahdollista koska lait muuttuvat liian hitaasti.

Kaiken kaikkiaan Suomi tarvitsee erityiskorjausta melkein kaikessa, ja  itse päättäjänä aloittaisin tuolta missä lakeja nyt tehdään, eli eduskunnasta. Lait on saatava palvelemaan ihmistä eikä päinvastoin. Muutos on mahdollista.

"maailmanrauha alkaa yhdestä ihmisestä, jolla on sydämen ja mielen rauha, ja sitten seuraavasta ja sitä seuraavasta"

http://oilianneli.simplesite.com/

https://oiliharjula1952.blogaaja.fi/