Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Yleistä höpinää / Vs: Ulosottokaaresta (mm. omaishoito)
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Elokuu 20, 2017, 10:12:56 ip »
Lohella on kiireitä ja kepulesta tunnen kurssitoverina Lapin oikiksesta. en usko , että porvari ajaa tuntee työttömän uo-velkaisen asiaa. Suomen oikeuslaitos on 0 minulla on ollut 22v vireillä tutkintapyyntö Eoa:lla EU maanpetoksesta ilman vastausta!

Totta kyllä mutta ehkäpä Muutoksella olisi tässä tilaisutta, ei mitenkään populisti, vaan oikeasti huomauttaa että on kansantalouden kannalta huono asia jos velkaisia on paljon koska se lisää valtionkin kuluja huomattavasti enemmän kuin että ei ole velkaisia.

Niin kauan kun Suomi EU:ssa on ihmisten murheet ovat pienet toisin kuin virkamiehillä EU:ssa. 'Me' köyhdymme
22
Yleistä höpinää / Vs: Ulosottokaaresta (mm. omaishoito)
« Uusin viesti kirjoittanut mlatja Elokuu 19, 2017, 11:18:10 ip »
Lohella on kiireitä ja kepulesta tunnen kurssitoverina Lapin oikiksesta. en usko , että porvari ajaa tuntee työttömän uo-velkaisen asiaa. Suomen oikeuslaitos on 0 minulla on ollut 22v vireillä tutkintapyyntö Eoa:lla EU maanpetoksesta ilman vastausta!
23
Yleistä höpinää / Vs: Suomen poliittinen tila
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Heinäkuu 08, 2017, 10:49:21 ap »
SOTE-asia siirtyy. peruspalveluministeri vaihtuu, ja hänon Annika Saarikko (kesk) ja hänellä ovat tärkeää:  "Maanantaina nimitettävä perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko haluaa tehdä muutakin kuin paimentaa sote-lain korjaamista. Hän lupaa ottaa erityistarkasteluun vanhusten kotihoidon ongelmat." http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005283612.html

Lisäksi sama lähde kertoo ”En ajattele niin, että koko kalenterini olisi sotea siitä syystä, että perustuslakivaliokunta hyväksyi soten perusratkaisun eli sen järjestämisvastuun siirtymisen maakuntiin. Se, mitä nyt viilataan on valinnanvapauden kokonaisuus. Aikataulu on erittäin tiukka, mutta vaalikautta on puolet jäljellä, joten se on täysin mahdollista tehdä valmiiksi.”

Lähde: "Saarikko toivoo, että vaalikauden loppupuolella pystyttäisiin jo keskustelemaan palveluiden sisällöstä. Hän lupaa ottaa erityisesti asiakseen ikäihmisten kotihoidon paremman järjestämisen ja omaishoidon." "”Olen huolissani siitä, jos meillä voimistuu tunnelma, että pitää pelätä vanhenemista.”

Kommentti: Omaishoidosta ovat olleet huolissaan nyt ainakin kaksi ed.hallitusta; saa nähdä mitä tapahtuu nyt. Olla siis vaan huolissaan?

Kommentti; tämä minua vähän huolestuttaa:”Oleellista on, että pilotit ja kokeilut jatkuvat. Pitäisin hyvänä, että niiden joukossa olisi suurimpia maakuntia. Niiden kautta valinnanvapaus pääsee joillakin alueilla voimaan hyvinkin nopeasti”, Saarikko sanoo.

Kommentti: Milloin kokeilut loppuvat?

Lisäksi Saarikko korostaa lähteen mukaan luottamusta politiikassa, isojen uudistusten täydentämistä ja korjaamista, muutosvastarinnasta ja monesta muusta, joka minusta vaikuttaa sekamelskalta KOSKA puolueet eivät koskaan ole samaa mieltä mistään, ei synny uudistuksia jotka auttaivat Suomen kansalaisia selviytymään vaikeista tilanteista mm. SOTEn tiimoilta.

Onkin syytä kysyä miksi me kansalaiset emme voisi päättäää asiosta niinkuin se meille olisi hyvä? Miksi puolueet päättävät?

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005283612.html
24
Yleistä höpinää / Vs: Suomen poliittinen tila
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Kesäkuu 13, 2017, 10:26:58 ap »
Hyvä ajatus.
Valitettavasti vain näissä vaaleissa ei nähdä muutoslaisia, jos ennenaikaiset vaalit pidetään.
Väkemme kun ei ole oikein aktivoitunut niiden kannattajakorttien keruussa. ;)

Mutta, ehkäpä se keräysinto nyt vahvistuisi? Toivotaan niin, koko hieno Suomen kesä on käytettävissä olevaa aikaa.
Kirjoitusvalmiita kortteja saa allekirjoittaneelta. :)

Niin, tuo on totta, ja olisi pitänyt  'porukan' ajatella enemmän  ja kerätä kortteja ;) Keräysinto päälle vaan niin alkaa tulla mahiksia?

Mutta en voi olla kommentoimatta nyt halitusneuvotteluja, kun nythän 'aikovat' keskustella kirstillisten kanssa hedän mahdollisesta hallitukseen tulosta, mutta olen ymmärtänyt, näin arvopohjaisesti, että heillehän kynnyskysymys ovat eräät Suomessa -suomalaiset- asuvat ihmiset, eikö totta.  :( Miten heidän käynee sitten Suomessa?

Kyllä ne uudet vaalit pitää tulla koska 'kaikkihan on jo vanhaa, edelliset vaalit asettivat nuo asemat mitä puolueilla on,ja  nyt on uusi tilanne kokonaan'.
25
Yleistä höpinää / Vs: Suomen poliittinen tila
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Kesäkuu 12, 2017, 07:37:08 ip »
Hyvä ajatus.
Valitettavasti vain näissä vaaleissa ei nähdä muutoslaisia, jos ennenaikaiset vaalit pidetään.
Väkemme kun ei ole oikein aktivoitunut niiden kannattajakorttien keruussa. ;)

Mutta, ehkäpä se keräysinto nyt vahvistuisi? Toivotaan niin, koko hieno Suomen kesä on käytettävissä olevaa aikaa.
Kirjoitusvalmiita kortteja saa allekirjoittaneelta. :)
26
Yleistä höpinää / Suomen poliittinen tila
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Kesäkuu 12, 2017, 11:15:56 ap »
Perussuomalaisten saatua uuden puheenjohtajan, näen asian tiimoilta vain mahdollisuutena sen, että  Suomessa on pidettävä ennenaikaiset eduskuntavaalit, mitä pikimmin, sen parempi. Moni varmaan on aivan samaa mieltä.
Miten muuten voi uutta hallituspohjaa luoda; kansan tulee äänestää siitä ehdottomasti.

27
Yleistä höpinää / Kutsua
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Toukokuu 12, 2017, 12:56:03 ip »
Tervehdys kaikki Suomen ihmiset. Minua on aina huolestuttanut, ja huolestuttaa yhä se asia, että toteutuuko oikeus edes kohtuullisesti katsottuna oikeastaan kovinkaan hyvin. Esim. tuo esitutkinta-asia; toteutuuko se hyvin?

Pyydän kaikkia niitä jotka ovat kokokeet tässä ns. vääryyttä, kertomaan miksi, jos olet tehnyt mm. rikosilmoituksen niin siitä ei ole tehty esitutkintaa ja miksi ei ole. (https://fi.wikipedia.org/wiki/Esitutkinta) (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110805)

Suomessa pitäisi lakia noudattaa. Eri asia on ehkä jos on suuri resurssipula, mutta onko se sitten syy lisätä resursseja tässä mielessä. Ja minne resursseja pitää lisätä.

Ja kaikki muukin Suomessa oleva oikeudettomuus kiinnostaa.

Voi laittaa viestia: oili.harjula@suomi24.fi
28
Yleistä höpinää / Vs: Ulosottokaaresta (mm. omaishoito)
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Huhtikuu 28, 2017, 11:31:25 ap »
Markus Lohi  (kesk)YLE Rovaniemen lähetyksessä tänään kertoi tehneensä nyt aloitteita helpottaakseen uo-velkaisten asemaa; mm. pitkäaikaistyöttömien suhteen. No toivotaan että aloitteet kantavat. (nämä asiat voitasiin kyllä kansanäänestyksillä käsitellä; takuulla olisi tehoa.)

Mutta miksi Markus Lohi (kesk) ei ole lainkaan  edes vastannut henk.koht. viestiini  häneltä kysyessäni voisiko auttaa minua työpaikkakiusausasiassani josta kantelu on ollut sis.ministeriössä käsittelyssä nyt yli 20 v?   Kannattaisi kuitenkin vastata kansalaisen kyselyyn?
29
Yleistä höpinää / Vs: Suomen tila
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Huhtikuu 26, 2017, 10:21:33 ip »
A-studiosta kuultuna tänään. Mm. ministeri Juha Rehula oli toimittajan haastattelussa, ja löysimpä kuin löysinkin taas yhden ministerin, joka ei osannut sanoa, miten ratkaista, tässä tapauksessa ratkaista ongelma nimeltä  leipäjonot. Siis miten ihmiset voivat mennä yleensäkin tähan halpaan, että jos päättäjä sanoo  ettei osaa sanoa, niin se pitää vaan ehkä sitten hyväksyä. Edelleen olen sitä mieltä, että miksi sitten on päättäjänä?  Kyllä kai se on Muutospuolueen puoluesihteeri jonka pitää tästäkin huomauttaa.

Ministeri Rehula sanoi ohjelmassa leipäjonoista: ”Suomessa ovat asiat järjestelmän tasolla kunnossa, meillä vaan tämä arki on pielessä”?? Mitä tämä tarkoittaa? Hän lisää: ”Ihmisten pitäisi kyetä kiinnittymään yhteiskuntaan”. No miten? Raha ainakaan ei riitä kiinnittyä.   Ministeri sanoo edelleen: ”Kaikki tehtäisiin jos se olisi tehtävissä”? En ymmärrä, valitettavasti. Leipäjonot ovat jotenkin tulleet, miten ne on tehty ja miten ne ovat syntyneet? Olisi varmaan pitänyt järjestelmän joka on kunnossa olla mukana ihmisen arjessa. Ei ole ollut.

Jos yksin asuva ihmisen perusosa (toimeentulotukilaskelmaan hyväksytty) on 487 euroa/kk; siihen kuuluu ruoka, vaatteet, pesuaineet, kodin siisteys yms. ja henk.koht, hygienia yms, ja harrasteet, virkistys, niin onhan se kyllä aivan liian vähän, koska hintataso on suhteessa korkeampi.  Vuokrat ovat korkeat. Onko järjestelmä siis kunnoton kun köyhyys kuitenkin on ja leipäjonoissa vaan pitää käydä vuodesta toiseen? Kyllä väitän että remonttia kaipaa ja lujaa tämä järjeselmä joka on kunnossa. Perustoimeentulo pitää em mukaan olla kaksinkertainen, se vaan on totuus josta ei päättäjä voi luikertaa minnekkään piiloon. Asia voidaan toteuttaa aivan helposti.

Kun työssä olevatkin joutuvat leipäjonoihin niin mistä oikein on kysymys Suomessa?
30
Yleistä höpinää / Vs: Suomen tila
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Huhtikuu 19, 2017, 09:40:45 ap »
Pitää taas palata tähän tilanteeseen Suomessa, ja hoxasimpa tällaisen aloitteen ruots.kansapuoueen taholta, ja minun on pakko kommentoida tätä. Nimittäin kun tässä näitä aloitteita ed.demokratian puolelta seuraa, jää aina ihmettelemään sitä, ettei viitsitä tutkia aivan kaikkea mitä seuraamuksia asioille voi olla. Ja tässä, sinänsä hyvässä aloitteessa, ei oteta huomioon Suomen ulosottolakia, joka ilman muuta näpsäyttää rahat pois jos niitä jonkin verran tilille tulisi 'hyvien päätösten taholta' jos velkoja on. Ensisijaisesti velkaiselle nuorille tämä on katasrofi.

Arvoisa Stefan Wallin, Suomen ulostottolaki on niin tosi ikivanha, ja vesittää aivan kaikki hyvät aloitteet mitä esim. velkaiselle nuorelle aiotaan  olosuhteiden parantamiseksi. Ja Suomessa velkaisia nuoria on tosi paljon. Sekä muita velkaisia joita ulosottovirasto kurittaa sen enenpää olosuhteita kyselemättä ja keneltäkään. "Voisitteko hyvät Suomen päättäjät tutkia Suomen lait paremmin ennenkuin aloitteita teette"? Olisi hyvä.

Itse Muutospuolueen jäsenenä teen kaikkeni että asiat Suomessa korjaantusivat, etenkin tässä ulosottoviraston tekemässä kurittamis-asiassa. Sekä varmaan koko Muutospuolue  tekee kaikkensa että Suomessa olisi jokin järki näiden Suomen aisoiden suhteen.

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/palkkaa-500-%E2%82%AC-kk-ilman-tukien-menetyksi%C3%A4-nyt-ehdotetaan-%E2%80%9Dminity%C3%B6mallia%E2%80%9D-alle-30-vuotiaille-suomalaisille/ar-BBzZPZW?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10