Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Piiri- ja kuntatoiminta / Vs: Oulun piiri
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Joulukuu 16, 2017, 01:04:06 ip »
Kyllä Muutoksella on toimintaa Oulun ja Lapin piirissä. Varsinkin Lapissa ollaan hyvinkin aktiivisia.

Tiedotus toiminnasta keskittyy suurelta osin nykyään Facebookin puolelle; sieltä löytyvät sekä Muutoksen pääorganisaation sivut kuin piirien ja kunnallisjärjestöjenkin sivutkin.
Syy, miksi FB:n puolelle on siirrytty on se, että täällä foorumilla on verrattain vähän käyttäjiä kun vertaa FB:n puolella oleviin seuraajiimme. Tiedotetaan siis siellä missä tiedotukselle tulee eniten näkyvyyttä. Kotisivuillemme päivitetään vain päätapahtumat kuten vuosikokoukset, FB:ssa ja Twitterissä tiedotetaan tapahtumista laajemmin. Facebookin sivuja (ainakin pääorganisaation) pääsee seuraamaan myös sellainen jolla ei itsellään ole FB-tunnuksia.

Piirien infot kotisivultamme olemme poistaneet koska yhteyshenkilöt tuppaavat vaihtumaan niissä useammin kuin itse pääorganisaatiossa. Tällä hetkellä Oulun piirin osalta yhteyshenkilönä on Pasi Rousu ja Lapin piirin osalta Marko Heikkuri. Molemmille toimii sähköposti muotoa etunimi.sukunimi (ät) muutospuolue.fi.
Yhteyttä voi myös piirien asioissa ottaa allekirjoittaneeseen, ohjaan tarvittaessa kyselyä eteenpäin.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tapahtumiin ja jopa toimintaan, mikäli Muutos tuntuu siltä omalta "poliittiselta kodilta".
2
Piiri- ja kuntatoiminta / Oulun piiri
« Uusin viesti kirjoittanut Muutoksentuulet Joulukuu 15, 2017, 10:51:16 ip »
Minä olen tuossa mietinyt että onko oulun piirillä minkäänlaista toimintaa?Esimerkiksi minkäänlaisia kokouksia,toritapahtumia tai muutakaan paikallistoimintaa.Koska minä en löydä puolueen verkkosivuilla minkäänlaista mainintaa tai mitään muutakaan materiaalia asiaan.Olisin todella kiinnostunut poliittsista ja muista tapahtumista.Ja halukas osallistuman niihin.Jos niistä olisi vain jostain saatavilla infoa.Kuten esimerkiksi puolueen verkkosivuillta tai piirin sivuilla.Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista.Ja voisi noita puolueen sivuja muutenkin päivittää suurella kädellä.Koska minun mielestäni ne ovat todella vajavaiset ja puutteelliset.
3
Puolueen toiminta / Muutoksen tiedotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Joulukuu 09, 2017, 05:12:16 ip »
Muutospuolue nimesi puoluekokouksessaan 9.12.2017 puheenjohtajanaan jatkamaan padasjokelaisen Anita Saarisen.
Hallitukseen erovuoroisten tilalle valittiin uudelleen kemijärveläinen Oili Harjula ja oululainen Pasi Rousu, sekä uusina Marko Heikkuri Kemistä ja Risto Saarinen Lahdesta.

Muutos tulee jatkamaan toimintaansa aktiivisesti. Puolueen tärkeimpänä tavoitteena vuodelle 2018 on kannattajakorttien keräys puolueen saattamiseksi uudelleen puoluerekisteriin. Korttikeräys oli jonkin aikaa keskeytettynä organisaatiojärjestelyjen takia, mutta nyt asiaan keskitytään uudella tarmolla. Lisäksi tehdään Muutoksen työtä tunnetuksi erilaisten tapahtumien kautta sekä osallistutaan vilkkaasti sosiaalisen median keskusteluihin.
Tulevista tapahtumista tiedotetaan Muutoksen kotisivuilla muutospuolue.fi, Muutoksen facebook-sivulla sekä mahdollisuuksien mukaan paikallisilla ilmoitustauluilla ja paikallisissa lehdissä.
4
Puolueen toiminta / Vs: Hallituksen jäsenehdokkaiden esittelyketju
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Lokakuu 29, 2017, 04:43:46 ip »
Tervehdys vaan. Mukana mittelöissä edelleen.

Kotoisin ja tässä hetkessä asun Pohjois-Suomessa Kemijärvellä edelleen. Muutos-toiminta on arvokasta, ja jos voimme muuttaa niitä asiota joita voimme ja tarvitsee muuttaa, työ on vieläkin arvokkaampaa. Eli ei jätetä asioita puolitiehen vaan täysillä toimimattomat asiat vaihtoon ja toimimaan.

Yhteiskunnassa moni mielellään saattaa jäädä oleksimaan näennäisen turvallisuuden auraan, mutta minusta on selvä että vain muutos säilyttää ja ylläpitää.

Tällä hetkellä yhteiskunnassamme nuoret tarvitsevat erityistukea. On liian paljon on syrjytyneitä eikä semmoinen varmaankaan ole tarkoitus kellekkään että syrjäytyy melkein aivan kaikesta. Vanhukset tarvitsevat tukea ja arvokasta hoitoa ja vanhuutta. Emme saa jättää vanhuksia heitteille. Asumisen asia tarvitsee lisähuomiota ja tarkennuksia.  Saako ihminen sitä hoitoa jota tarvitsee vai meneekö hoito vain hoitajan eduksi. Maaseutu tarvitsee huomiota. Onko oikein että jos maaseudulla voisi asua, se ei ole mahdollista koska lait muuttuvat liian hitaasti.

Kaiken kaikkiaan Suomi tarvitsee erityiskorjausta melkein kaikessa, ja  itse päättäjänä aloittaisin tuolta missä lakeja nyt tehdään, eli eduskunnasta. Lait on saatava palvelemaan ihmistä eikä päinvastoin. Muutos on mahdollista.

5
Puolueen toiminta / Vs: Muutospuolueen puolueohjelman keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Lokakuu 15, 2017, 04:36:52 ip »
Nostetaanpas tämäkin "tapetille".

Tulevassa syyskokouksessa on tarkoitus tarkastella myös puolueohjelmaamme.
Jos siis mielessäsi on jotakin mitä ohjelmassa tulisi olla, tai jotakin mitä siitä pitäisi poistaa, heitäpä ajatuksesi kehiin!

Muistutan vielä, että Muutoksen puolueohjelma on kokoelma siitä, mitä mieltä Muutos on puolueena eri asioista. Ohjelma ei kuitenkaan nakerra sitä Muutoksen pääpohjaa pois, eli edelleen tärkeintä on suomalaisten etu johon tähdätään sananvapauden ja suoran demokratian keinoin.
Jokaisella puolueella tulee kuitenkin olla mielipide eri asioista, ja siitä kertoo puolueohjelmamme: Muutoksen mielipiteistä.

Puolueohjelma löytyy tästä linkistä (linkki myös kotisivujen etusivulla): http://www.muutospuolue.fi/puolueohjelma.pdf
6
Puolueen toiminta / Vs: Puheenjohtajaehdokkaiden esittelyketju
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Lokakuu 11, 2017, 03:42:10 ip »
Samalla aloitan esittelyt omalla puheenvuorollani.

Olen valmis jatkamaan Muutospuolueen puheenjohtajana, mikäli kokous näin päättää.

Olen 47-vuotias, politiikan monissa syövereissä mankeloitu nainen. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme lasta, yksi lapsenlapsi ja kaksi koiraa.
Olen ollut monessa mukana niin ammatillisesti kuin myös harrastusten muodossa. Työtä olen tehnyt mm. hevosten parissa, urheilun parissa, keittiöhommissa ja elintarviketyössä. Olen toiminut myös piirin toiminnanjohtajana lapsi- ja nuorisopoliittisessa yhteisössä nimeltä Vesaiset.
Harrastuksiin on kuulunut monipuolisesti vaikka mitä - myös vähemmän naisellisia juttuja kuten biljardi, darts ja autot. :D

Politiikassa olen ollut tavalla tai toisella mukana jo lapsuudessani; isän tyttönä olen hänen seurassaan nähnyt ja kuullut yhtä jos toistakin... Yhden opin isäni ainakin sai taottua päähäni: älä koskaan liity Kokoomukseen! ;)
Toimin viime valtuuskauden ajan kunnanvaltuutettuna Padasjoella, ja siinä samalla monessa muussakin luottamustoimessa niin omassa kunnassani kuin myös maakunnallisesti. Tulipa tuota oltua mukana parlamentaarisessa työryhmässäkin. Kuulun myös edelleenkin kuntademokratiaverkostoon.

Muutoksen osalta: liityin Muutokseen vuonna 2013 ja perustin silloin myös Muutoksen valtuustoryhmän Padasjoen kunnanvaltuustoon. Tämän vuoden vaaleissa en uudelleen valtuustoon noussut - prosentuaalinen äänimäärä oli kyllä hyvä, mutta koska olin ehdolla yksin ja valitsijamiesryhmän avulla, eivät äänet riittäneet läpimenoon. Toisaalta tauko valtuustotyöskentelystä tekee ihan hyvää, silloin voi keskittyä mm. Muutospuolueen rakentamiseen.

Muutoksen hallitukseen tulin valituksi vuoden 2014 syyskokouksessa, vuonna 2015 minut valittiin puoluesihteeriksi ja viime vuonna eli 2016 puheenjohtajaksi.
Menneet 1,5 vuotta ovat olleet poliittisesti haastavat oikeastaan koko poliittisella rintamalla Suomessa. Muutos ei ole puolueena saanut kerättyä tarvittavaa kannattajakorttimäärää (5000 kpl) jotta olisimme nousseet takaisin puoluerekisteriin. Tämän asian kanssa tulee siis seuraavan vuoden aikana todella petrata, jotta saavutamme tuon rp -statuksen päämäärän!
Tämänhetkisestä linjastamme (riittävän maltillinen mutta silti asioihin ripeästi tarttuva ja kantaaottava) olen saanut kiitosta, joten sillä linjalla jatketaan mikäli minut valitaan uudelleen puheenjohtajan pestiin.
Tulen myös jatkamaan eri puolella Suomea kiertämistä, keskittyen tapahtumiin sekä paikallisten jäsentemme järjestämiin Muutos -infotilaisuuksiin. Mennyt kesä oli osittain turhankin hiljainen tämän asian suhteen, joten tulevana vuonna tehdään yhteistyötä ja buukataan niitä tilaisuuksia eri puolille Suomea!
En pelkää tarttua härkää sarvista, enkä jää (ainakaan kovin usein) sanattomaksi. Osaan myös mediakäyttäytymisen, joten turhia lipsauksia tuskin tulee mikäli Muutoksen puheenjohtajana edelleen toimin.

Tässäpä muutamia palasia. Kyselkää lisää jos jokin asia askarruttaa.
Nyt jos koskaan on aika laittaa Muutospuolue nousukiitoon ja sitä kautta vaikuttaa Suomen ja suomalaisten hyvinvointiin ja yleensä olemassaoloon!
7
Puolueen toiminta / Puheenjohtajaehdokkaiden esittelyketju
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Lokakuu 11, 2017, 03:24:27 ip »
Tulevassa syyskokouksessamme (päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon) valitaan puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Mikäli olet halukas tulemaan mukaan aktiivityöskentelyyn, tässä ketjussa voit esitellä itsesi ja samalla kertoa mitä kaikkea sinulla olisi annettavana puolueen puheenjohtajana ja mikä on ajatuksesi puolueen kehittämisen suunnasta.

Muistathan myös ne yleiset "vaatimukset" puheenjohtajalle (samat kuin hallituksen jäsenen vaatimukset):
"Hallituksen jäseneksi voidaan valita puolueen henkilöjäsen,
1. joka on pitkäjänteisellä käytännön toiminnallaan osoittanut olevansa sopiva, pätevä ja kyvykäs osallistumaan vaativaan hallitustyöskentelyyn,
2. joka on pitkäjänteisellä käytännön toiminnallaan osoittanut hyväksyvänsä ja arvostavansa puolueen tavoitteita ja sitoutunut noudattamaan sen toiminnan perustana olevia perusarvoja.
Pitkäjänteiseksi käytännön toiminnaksi katsotaan vähintään yhden (1) vuoden aktiivinen ja moitteeton toiminta puolueessa.
Puolueen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen ei saa kuulua toisen puolueen hallitukseen tai toimia toisen puolueen puheenjohtajana."

Nyt esittelyjä kehiin ja mukaan vaikuttamaan!
8
Puolueen toiminta / Hallituksen jäsenehdokkaiden esittelyketju
« Uusin viesti kirjoittanut Anita Saarinen Lokakuu 11, 2017, 03:22:14 ip »
Tulevassa syyskokouksessamme (päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon) valitaan uusia jäseniä hallitukseen.

Mikäli olet halukas tulemaan mukaan hallitustyöskentelyyn, tässä ketjussa voit esitellä itsesi ja samalla kertoa mitä kaikkea sinulla olisi annettavana puolueen hallitustyöskentelyssä.

Muistathan myös ne yleiset "vaatimukset" hallituksen jäsenelle:
"Hallituksen jäseneksi voidaan valita puolueen henkilöjäsen,
1. joka on pitkäjänteisellä käytännön toiminnallaan osoittanut olevansa sopiva, pätevä ja kyvykäs osallistumaan vaativaan hallitustyöskentelyyn,
2. joka on pitkäjänteisellä käytännön toiminnallaan osoittanut hyväksyvänsä ja arvostavansa puolueen tavoitteita ja sitoutunut noudattamaan sen toiminnan perustana olevia perusarvoja.
Pitkäjänteiseksi käytännön toiminnaksi katsotaan vähintään yhden (1) vuoden aktiivinen ja moitteeton toiminta puolueessa.
Puolueen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen ei saa kuulua toisen puolueen hallitukseen tai toimia toisen puolueen puheenjohtajana."

Nyt esittelyjä kehiin ja mukaan vaikuttamaan!
9
Piiri- ja kuntatoiminta / Vs: Uudenmaan piirin tiedotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Samuel Kielosto Lokakuu 10, 2017, 05:48:21 ip »
KOKOUSKUTSU

Uudenmaan Muutos 2011 ry:n ylimääräinen kokous perjantaina 10.11.2017 klo 18.00, Helsingin kirjasto 10 ryhmätilassa, Elielinaukio 2 G Helsinki. Kokous päättää yhdistyksen purkamisesta.

Uudenmaan Muutos 2011 ry:n hallitus
10
Yleistä höpinää / Vs: Ulosottokaaresta (mm. omaishoito)
« Uusin viesti kirjoittanut Oili Harjula Elokuu 20, 2017, 10:12:56 ip »
Lohella on kiireitä ja kepulesta tunnen kurssitoverina Lapin oikiksesta. en usko , että porvari ajaa tuntee työttömän uo-velkaisen asiaa. Suomen oikeuslaitos on 0 minulla on ollut 22v vireillä tutkintapyyntö Eoa:lla EU maanpetoksesta ilman vastausta!

Totta kyllä mutta ehkäpä Muutoksella olisi tässä tilaisutta, ei mitenkään populisti, vaan oikeasti huomauttaa että on kansantalouden kannalta huono asia jos velkaisia on paljon koska se lisää valtionkin kuluja huomattavasti enemmän kuin että ei ole velkaisia.

Niin kauan kun Suomi EU:ssa on ihmisten murheet ovat pienet toisin kuin virkamiehillä EU:ssa. 'Me' köyhdymme
Sivuja: [1] 2 3 ... 9